Hos DJURSLAND ISOLERING ApS er vi isoleringseksperter. Vi hjælper både private såvel som erhvervsdrivende med energirenovering, i form af første klasses isoleringstjenester. Med mere end 40 års erfaring inden for isolering, deraf 15 års erfaring med papiruld, kan vi hjælpe med at sikre dig en isolering af kælder, der sikrer dig betydelige besparelser på varmeregningen, og samtidig forbedre indeklimaet i din bolig. Samtidig er vi stolt medlem af ISOLATØRENE, der er din garanti for kvalitet. 

Vi henvender os til hele Midtjylland, har du derfor brug for en isolering af kælder i Grenaa, Randers, Mariager Fjord eller en helt anden nærtliggende by, står vi klar til at hjælpe. Er du i tvivl om det er nødvendigt for din bolig, tilbyder vi altid et gratis isoleringstjek.

Indhent et godt tilbud i hele Midtjylland

Spar på varmeregning & opnå forbedret indeklima med isolering af kælder

Oplever du kolde og utætte kældervægge, så kan det være en god ide med en kælderisolering. En korrekt isoleret kælder kan gøre en verden til forskel for dit hjem. Ikke alene vil du opleve et forbedret indeklima, men det kan også resultere i store besparelser på varmeregningen. 

Forbedret indeklima

Isolering af kælderen hjælper med at skabe et mere behageligt og sundt miljø i hele huset. Når kælderen er dårligt isoleret, kan der trænge kulde op i boligen, hvilket ofte resulterer i kolde gulve og vægge. Dette kan gøre indeklimaet ubehageligt og påvirke din boligkomfort på en uønsket vis. En godt isoleret kælder derimod holder kulden ude og varmen inde, hvilket skaber en jævn temperaturfordeling i hele huset.

Når vi tilbyder isolering af kældervæg, kan du faktisk også nyde fordelene af mindre risiko for fugt og skimmelsvamp. Fugtige kældre er perfekte grobunde for skimmel, der kan sprede sig til andre dele af huset. Ved at isolere kælderen reducerer du fugtproblemer og skimmelvækst. 

Opnå besparelse på energiregningen 

Vi plejer altid at sige, at en god isolering er en investering i din bolig. Hvad du især vil opleve på egen hånd med en isolering af kælder, er økonomiske besparelser. Når kælderen er ordentligt isoleret, undgår du varmetab gennem kældervægge og gulve. Dette betyder, at dit varmesystem ikke behøver at arbejde så hårdt for at opretholde en behagelig temperatur i huset.

Mange boligejere bliver overraskede over, hvor meget de faktisk kan spare ved at isolere deres bolig og kælder korrekt. 

Hvornår skal du overveje en isolering af kælder? 

Det kan være svært at vide, hvornår det er tid til at isolere. Der findes dog en række tegn du kan holde øje med, for hvornår det kan være en god ide for dig at overveje en isolering af kælder. Som udgangspunkt er det en god ide at holde øje med følgende tegn: 

  • Tydelige fugtproblemer
  • Hvis din bolig er bygget før år 2000
  • Kolde gulve og vægge 
  • Hvis kælderen ikke er efterisoleret 
  • Hvis gulv og vægge i kælderen har mindre end 100 mm isolering 
  • Unormale høje varmeregninger 

Føles gulve og væggene i det hjem altid kolde, specielt i de lavere etager, er dette især en stærk indikation på at varmen siver ud, og du kunne nyde godt af en isolering. Dette behøver ikke nødvendigvis kun være tilfældet for din kælder, men også resten af din bolig, da kulden kan trænge op gennem gulvet og påvirke hele husets temperatur. 

Hold samtidig øje med fugtniveauet i din kælder. Fugtige vægge, vanddråber og endda lugten af mug, er klare tegn på at der er fugtproblemer i din kælder, hvilket nemt kan skyldes af ikke tilstrækkelig isolering. 

Få et gratis tilbud på isolering af kælder 

Kunne du tænke dig at høre mere om vores isolering af kælder, eller vores isoleringsløsninger i det hele taget? Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende tilbud, og kan samtidig give dig et gratis isoleringstjek, hvis du er uvis omkring en isolering, er nødvendigt for dig. Hør mere på 40155088, info@djurs-iso.dk, eller udfyld vores kontaktformular. 

Få et gratis isoleringstjek