Hos DJURSLAND ISOLERING ApS specialiserer vi os i at forbedre dit hjems energieffektivitet og komfort ved at tilbyde isoleringsløsninger af højeste skuffe. Vi har mere end 40 års erfaring inden for isoleringsbranchen, heraf 15 års erfaring med papiruld. Vi ved med andre ord lige præcis hvad der skal til, for at løse enhver opgave. Har du brug for en loftisolering i Grenaa, Randers, Mariager Fjord, eller helet Midtjylland for den sags skyld, hjælper vi mere end gerne. For at opnå høj isoleringsevne og samtidig kunne tilbyde en billig pris, benytter vi os af papiruld til loftisolering.

Ligger der allerede isolering på loftet i forvejen, blæses papiruld oven på den eksisterende isolering. Er der revner og sprækker i den eksisterende isolering, bliver de fyldt op og dækket til af det nye lag Papiruld. På den måde elimineres kuldebroer, som er årsagen til varmetab.

Hvad du får med en loftisolering fra os

En af de mest markante fordele ved loftisolering er den betydelige stigning i energieffektiviteten. Loftisolering fungerer som en barriere, der forhindrer varme i at slippe ud af dit hjem om vinteren og holder varmen ude om sommeren. Dette betyder, at dit opvarmnings- og kølesystem ikke skal arbejde så hårdt for at opretholde en behagelig temperatur, hvilket giver dig et lavere energiforbrug. 

Skal vi forklare det kort og godt, vil du betydeligt mærke følgende fordele, ved en grundig loftisolering i Grenaa og Midtjylland fra os: 

 • Økonomiske besparelser 
 • Mindre træk og kulde i dit hjem
 • Mindre Co2 udledning
 • Øget ejendomsværdi 
   

Med en effektiv loftisolering kan du forvente betydelige besparelser på dine varmeregninger. Varmen stiger naturligt opad, og uden ordentlig isolering vil meget af denne varme undslippe gennem taget. Faktisk oplever vi, at hjem med korrekt loftisolering kan reducere deres energiforbrug med op til 30%. Dette betyder, at en typisk husstand kan spare flere tusinde kroner om året på energiregningen.

Undgå dampspærre

Papiruld er særdeles velegnet på lofter i ældre huse, hvor man ikke kender tilstanden af den eksisterende dampspærre. Papiruld er nemlig fugttransporterende. Skulle der være en smule fugt til stede på loftet, vil Papiruld optage fugten uden, at det går ud over isoleringsevnen og derefter transportere fugten op til overfladen for derefter at fordampe. På grund af Papirulds unikke fugttransporterende egenskaber, kan dampspærre helt undgås i nybyggeri – med undtagelse i vådrum.

Få et gratis isoleringstjek

 • Vi inspicerer loftet for eksisterende isoleringsmateriale og vurderer, hvor meget isolering, du med fordel kan lægge på loftet.
 • Derefter sender vi dig et uforpligtende tilbud på at efterisolere din bolig.

Inden vi isolerer dit loft, undersøger vi altid følgende forhold:

 • Om der er tilstrækkelig ventilation på loftet.
 • Om el-installationer er afdækket – transformer og halogenspots skal afdækkes fra isoleringen pga. varmeudvikling i henhold til el-lovgivningen.
 • Om adgangsforhold er tilstrækkelige – skal gangbroen evt. forhøjes eller flyttes og loftslemmen isoleres.

Hos DJURSLAND ISOLERING ApS er vi altid klar til at hjælpe dig. Uanset om du har spørgsmål eller om du ønsker et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på 40155088, info@djurs-iso.dk, eller udfylde vores kontaktformular. Er du ikke helt sikker på om din bolig kræver en loftisolering, giver vi dig gerne et gratis isoleringstjek, helt uden du forpligter dig til noget som helst.