En hulmursisolering af din bolig, kan både være en let, omkostningslav og effektiv måde, at spare en masse penge på energiregningen. Bor du i en ældre bygning, vil du især her mærke en stor forskel. Ældre bygninger har ofte meget lidt isolering, eller ingen isolering overhovedet. Du slipper derfor en stor mængde varme ud gennem væggen.

Hos DJURSLAND ISOLERING ApS kan vi med mere end 40 års erfaring inden for isolering, kalde os specialister. Derudover har vi 15 års erfaring med papiruldsisolering. Vi tilbyder hulmursisolering i Grenaa, Randers, Mariager Fjord, og generelt helt Midtjylland. Vi kan med vores erfaring giver dig en isolering der er både effektiv, men også til en konkurrencedygtig pris. Vi er samtidig en del af ISOLATØRENE, der er din kvalitetsgaranti for et veludført arbejde. 

Få et gratis tilbud i hele Midtjylland

Hvad er en hulmursisolering? 

En hulmur består af to lag murværk med en smal luftspalte imellem, typisk omkring 50-100 mm bred. Konstruktionen er almindeligt i huse bygget fra 1920'erne og frem til 1980'erne, hvor formålet med hulmuren er at forbedre bygningens isoleringsegenskaber og forhindre fugt i at trænge ind i det indre murværk. Luftspalten fungerer som en isolerende barriere, men uden korrekt isolering kan en betydelig mængde varme alligevel undslippe gennem muren.

Hulmursisolering er en metode, hvor man fylder luftspalten mellem de to murværkslag med isoleringsmateriale for at forbedre bygningens varmeisolering. Denne form for isolering er en effektiv måde at reducere varmetab på og kan betydeligt sænke dine varmeudgifter.

Hos DJURSLAND ISOLERING ApS benytter vi os af papiruldsisolering som isoleringsmateriale. Det gør vi helt enkelt af flere grunde. Det er nemlig ikke kun en af de mest effektive materialer til isolering, men samtidig bæredygtigt da det er lavet af genbrugsmaterialer, samtidig er det nemt at blæse ind, og er også et billigt materiale. Hvad det betyder for dig, er altså at du får en god og effektiv isolering, men til næsten den laveste pris som muligt. 

Hvorfor DJURSLAND ISOLERING ApS til din hulmursisolering? 

Hos DJURSLAND ISOLERING ApS har vi igennem 40 år hjulpet mange kunder med effektive isoleringsløsninger. Erfaringen har kort og godt lært os, hvad der skal til for at installere en isolering og heriblandt en hulmursisolering, der ikke kun er effektiv, men også til en konkurrencedygtig pris. Vi giver dig blandt andet: 

  • Mere end 40 års erfaring
  • Gratis isoleringstjek
  • Kvalitetsgaranti
  • Miljøvenlige materialer af papiruld
  • Høj kundetilfredshed
     

Papiruld indblæses gennem hul i fuge

For at indblæse Papiruld, borer vi et hul i fugen mellem to mursten og fylder hulrummet op med Papiruld. Metoden efterlader færre ”ar” på facaden end ved udtagning af hele mursten. Herefter blæses Papiruld ind i hulrummet under tryk. Vi indblæser fra flere forskellige steder på facaden, så vi sikrer os, at alle hulrum er fyldt ud med isolering. Hullerne lukkes igen med matchende fugemateriale.

Vores erfaring viser, at temperaturen på husets ydervæg kan stige op mod 6-7 grader, når man benytter Papiruld til efterisolering. Det kan for alvor mærkes på varmeregningen, hvor man kan spare op mod 6.000 kr. om året, hvis vi regner med et parcelhus på 120 m² med en hulmur på 70m².*

*Tallene er baseret på tal fra Videncenter for energibesparelse i bygninger.

Skal vi sikre din hulmursisolering? 

Er du klar til at forbedre din boligs isolering, står vi altid klar. Vi tilbyder professionel, effektiv og billig hulmursisolering i Grenaa, og generelt helt Midtjylland. Vil du høre nærmere, ønsker du et uforpligtende tilbud eller et gratis isoleringstjek, hører vi gerne fra dig på 40155088 eller info@djurs-iso.dk